Jelszó módosítása (e-learning rendszerek)

A Debrecen Egyetem e-learning rendszereibe az egységes egyetemi azonosítóval, az úgynevezett hálózati azonosító (eduID) segítségével lehet bejelentkezni.
Ennek következménye, hogy az adott e-learning rendszerben nem lehetséges a jelszó megváltoztatása, hiszen ugyanezt a jelszót használjuk a többi egyetemi szolgáltatás eléréséhez is.

Az eduID jelszó megváltoztatása az alábbi weboldalon történhet: https://eduid.unideb.hu/hu/unideb/eduid/selfservice/lostpassword

A oldalon kérhető egy jelszóváltoztatást segítő link (url), amit a rendszer a regisztráció során megadott értesítési e-mail címre küld el. Az e-mailben kapott linkre kattintva változtathatja meg jelszavát.

Amennyiben a megadott oldalon nem sikerül a jelszómódosítás a helpdesk@it.unideb.hu email címen vagy a 66333-as melléken tud jelszócserét kérni. Kérjük, hogy a hibajelentésben írja meg a Neptun kódját (ha nincs, a dolgozói kódját) is!

Ha ön nem eduID segítségével jelentkezik be

Néhány esetben előfordulhat, hogy a bejelentkezés nem eduID azonosítóval történik (speciális jogosultságok, nem egyetemi polgárok, stb.) Ebben az esetben az elearning@metk.unideb.hu e-mail címen tudunk segítséget nyújtani.

Legutóbbi frissítés: 2023. 03. 03. 08:40