Vizsgatermek

TEOK 107.  vizsgaterem (Kassai úti campus)

A vizsgaterem célja nagyobb létszámú (egy időben legfeljebb 150) hallgató vizsgáztatása az egyetem e-learning rendszereiben.

A vizsgaterem helye: Kassai úti campus, TEOK épület, földszint 107. terem.

A terem befogadóképessége: A teremben 70 hallgatói notebook, illetve egy tanári számítógép + projektor található

A TEOK107. terem elrendezése (2020. november)
 

Időpont foglalása: NEPTUN rendszer

Fontos változás: A vizsgaterem a 2021/22 tanévre vonatkozóan már a Neptunban foglalható.
 

A terem használata:
A teremnek két bejárata van (A és B ajtó). A "B" ajtót célszerű használni, mert az "A" egy meglehetősen szűk folyosószakaszra nyílik.
A kulcsokat a TEOK épület portáján (ezt a Campus Hotel felőli bejárattal szemben találjuk) lehet felvenni. A portán két kulcs található:

  • "A" ajtó kulcsa
  • "B" ajtó kulcsa, amely tartalmazza az elektromos kapcsolószekrény kulcsát is (kis méretű kulcs) - ha használni akarjuk a teremben lévő számítógépeket, akkor erre is szükségünk lesz, mert a gépek alapértelmezetten áramtalanítva vannak. (kivétel ez alól a tanári asztalon található laptop)
  • Szükség esetén szintén a portán lehet felvenni a projektor távirányítóját is

Fontos tudnivalók:  

  • A számítógépekről alapértelmezetten csak az exam.unideb.hu oldal érhető el (minden ettől eltérő igényt előzetesen jelezni kell az címen)
  • A gépeken jelenleg az alap operációs rendszeren (Windows 10) túl csak böngészők és egy Office 2013 szoftvercsomag található.
  • A számítógépeken lehetőség van a magyar és angol nyelvű felhasználói felület váltásra (az asztalon található parancsikonok segítségével)
  • A gépeken alapértelmezett módon tiltva vannak az USB portok, azaz nem használhatók külső meghajtók, pendriveok.
  • A hallgatói gépek egy korlátozott felhasználói fiókkal használhatók, így nincs lehetőség új alkalmazások telepítésére.
  • A gépeket az ISZK munkatársai bármikor újratelepíthetik, ezért a gépeken nem tárolható semmilyen személyes állomány.

Böszörményi úti vizsgaterem („Neptun terem”) 

Ez a terem a Böszörményi úti campus „A” épületében található.
A termet elsősorban a Gazdaságtudományi Kar és a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar használja.
Időpont foglalásra a GTK tanulmányi osztályvezetőjénél van lehetőség.

Frissítés dátuma: 2021.08.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.