Jelszó módosítása (e-learning rendszerek)

A Debrecen Egyetem e-learning rendszereibe az egységes egyetemi azonosítóval, az úgynevezett hálózati azonosító (eduID) segítségével lehet bejelentkezni.
Ennek következménye, hogy az adott e-learning rendszerben nem lehetséges a jelszó megváltoztatása, hiszen ugyanezt a jelszót használjuk a többi egyetemi szolgáltatás eléréséhez is.

Az eduID jelszó megváltoztatása az alábbi weboldalon történhet: https://eduid.unideb.hu/hu/unideb/eduid/selfservice/lostpassword

A oldalon kérhető egy jelszóváltoztatást segítő link (url), amit a rendszer a regisztráció során megadott értesítési e-mail címre küld el. Az e-mailben kapott linkre kattintva változtathatja meg jelszavát.

Amennyiben a megadott oldalon nem sikerül a jelszómódosítás a email címen vagy a 66333-as melléken tud jelszócserét kérni. Kérjük, hogy a hibajelentésben írja meg a Neptun kódját (ha nincs, a dolgozói kódját) is!

 

Ha ön nem eduID segítségével jelentkezik be

Néhány esetben előfordulhat, hogy a bejelentkezés nem eduID azonosítóval történik (speciális jogosultságok, nem egyetemi polgárok, stb.) Ebben az esetben az e-mail címen tudunk segítséget nyújtani.

Frissítés dátuma: 2019.11.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.