Hallgatóknak

A Debreceni Egyetem központi e-learning szolgáltatásokkal segíti hallgatóit a hatékony tanulásban. Az egyetemi hallgatók a Moodle rendszerbe az eduID azonosítójukkal belépve a személyes nyitólapjukon találják az adott félévben felvett kurzusaikat, ezekben pedig a téma elsajátításához szükséges különböző tartalmakat. A tantárgyleírások, szövegek, prezentációk, oktatási segédanyagok, multimédiás tartalmak egy helyen, átlátható formában, az előadások és gyakorlatok tematikáját követő elrendezésben jelennek meg az oktatók kezelésében. A tartalmak mobilapplikáción keresztül, akár offline is elérhetőek. A rendszer nem csak a tanuláshoz nyújt segítséget, az ellenőrző kérdések segítségével bármikor tesztelheti tudását, figyelmeztet a beadandó dolgozat közelgő határidejére, lehetőséget biztosít a kommunikációra. 

Multimédiás szoftverek a hallgatók szolgálatában

Az egyetem hallgatóinak lehetősége van az Adobe Master Collection kreatívszoftver-csomag segítségével egyéni filmes és grafikai munkára. A szofverek a NMHH terem Apple számítógépein állnak a hallgatók rendelkezésére.
 

Amenyiben segítségre van szüksége a e-learning rendszerek, illetve az multimédiás szoftverek használatában a Multimédia és E-learning Technikai Központ szakemberei készséggel állnak rendelkezésükre.

 

Frissítés dátuma: 2018.10.03.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.