Bemutatkozás

A Debreceni Egyetem vezetésének stratégiai célja, hogy az egyetem polgárai minél szélesebb körben tudják alkalmazni a modern technológiákat. Az elmúlt években az információ átadás meghatározó formája a  mindenki számára önállóan, rugalmas időbeosztásban feldolgozható digitális tartalomfogyasztás lett. A multimédia és az e-learning szorosan összekapcsolódó szolgáltatási területek, egymást kiegészítve segítik hatékonyabbá tenni az oktatási tevékenység és a tanulás folyamatát, illetve a mindennapi tevékenységek végzéséhez szükséges tudás átadását a munkahelyi továbbképzéseken. A rendezett és ellenőrzött tartalmak biztosítják a jól alkalmazható, megbízható tudás megszerzésének lehetőségét.  

A Multimédia és E-learning Technikai Központ fő tevékenységi területei a multimédia illetve az e-learning szolgáltatások biztosítása a Debreceni Egyetemen. A hírvideók, arculati és PR filmek, valamint a felsőoktatásban és közoktatásban tanuló hallgatók számára multimédiás tananyagok készítése mellett a Debreceni Egyetem kiemelt rendezvényeinek élő, internetes közvetítését és rögzítését is végzik.  A központ a Debreceni Egyetem e-learning rendszereinek üzemeltetéséért, fejlesztéséért, a tananyagszerzők oktatásáért, technikai és módszertani támogatásáért felelős. 

Frissítés dátuma: 2021.03.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.